Voetbal.nl; ouder en kind, alles beheren met één account!

Gezinnen met meerdere actieve KNVB-leden kunnen met één account alles beheren. Onder andere zijn het programma, de uitslagen en de stand van alle gezinsleden direct in één overzicht binnen je persoonlijke omgeving zichtbaar. Hierdoor kan je dus ook zonder te wisselen eenvoudig voor iedereen binnen jouw gezin de aanwezigheid aangeven of het rijschema invullen.

Om alles goed te regelen in de Voetbal.nl-app is het gebruik van het juiste e-mailadres belangrijk. Zorg dat er bij jouw club het juiste e-mailadres op de juiste plaats is geregistreerd. Hieronder enkele scenario’s.

MIJN KIND IS JONGER DAN 16 EN HEEFT GEEN EIGEN MAILADRES
Gebruik voor de app jouw e-mailadres en laat datzelfde mailadres door de club als hoofd e-mailadres bij je kind én bij ‘ouder/verzorger 1’ opslaan. Je kan op Voetbal.nl namens je kind beheren, zoals bijvoorbeeld het wijzigen van de spelersfoto van je kind of de aanwezigheid aangeven.

MIJN KIND IS JONGER DAN 16 EN HEEFT EEN EIGEN MAILADRES
Je kind kan met zijn/haar eigen e-mailadres inloggen op Voetbal.nl. Het e-mailadres van het kind moet door de club als hoofd e-mailadres worden geregistreerd. Voor de ouder: gebruik voor de app je eigen e-mailadres en laat jouw e-mailadres door de club bij je kind bij ‘ouder/verzorger 1’ opslaan. De ouder ziet alle gegevens van het kind binnen Voetbal.nl en kan deze beheren.

BEIDE OUDERS REGIE OVER DE KINDEREN
Wanneer beide ouders een eigen account willen waarmee zij gegevens van het kind willen beheren, kan er door de club bij ‘ouder/verzorger 2’ ook een extra e-mailadres toegevoegd worden. Hierdoor kunnen beide ouders bijvoorbeeld de spelerspasfoto, aanwezigheid of rijstatus aanpassen.