SAMEN SCOREN!

Sportvereniging MZC’11 – kortweg MZC – is een Zierikzeese fusieclub die in 2011 is ontstaan uit v.v. Zierikzee en v.v. Mevo. Door de krachten te bundelen is een sterke vereniging ontstaan; de grootste sportclub van Schouwen-Duiveland.
In alle leeftijdscategorieën – zowel bij de jongens als de meiden – is de club goed vertegenwoordigd. Elk weekend verdedigen ruim 30 teams de zwart-witte kleuren van MZC. Het eerste elftal van de heren en de vrouwen zijn de paradepaardjes van de vereniging. Bijna alle spelers van de eerste elftallen hebben de eigen jeugdafdeling doorlopen. Er worden geen spelers betaald; wel streeft de vereniging naar goede randvoorwaarden voor de prestatieve teams.

Lerende omgeving
MZC heeft als doel ieder lid optimaal te laten genieten van de voetbalsport. Plezier, respect, sportiviteit en leren gaan daarbij hand in hand. Elk individu – ongeacht de voetbalcapaciteiten – kan bij MZC groeien als individuele voetballer en als teamspeler. MZC streeft ernaar om met de selectieteams op een zo hoog mogelijk niveau te presteren. Dit aan de hand van (zoveel mogelijk) gediplomeerde trainers.

Daarnaast wil MZC een sociale en actieve vereniging zijn, waar spelers, vrijwilligers, sponsors en ouders zich thuisvoelen en betrokken zijn bij elkaar.

Kortom, zowel voetbaltechnisch als organisatorisch zijn er ambitieuze plannen. Daarbij is samenwerking cruciaal: tussen spelers, tussen trainers, tussen vrijwilligers, maar ook tussen de vereniging en u als (potentiële) sponsor.

Waarom is uw sponsoring zo belangrijk?
Een bloeiende vereniging als MZC kan niet functioneren zonder sponsorbijdragen. Om goede faciliteiten te kunnen bieden, is MZC naast de contributie- en horeca-inkomsten afhankelijk van sponsorbijdragen. Met sponsoring helpen ondernemers MZC bij het realiseren van haar prestatieve en recreatieve doelstellingen.

MZC is dan ook continu op zoek naar interessante partners die ons een warm hart toedragen. Wellicht bent u zelf geen ondernemer, maar weet u mensen in uw omgeving enthousiast te maken voor sponsoring.

Wat kan sponsoring  voor u betekenen?
Via sponsoring van MZC kunt u uw bedrijf op een sympathieke manier onder de aandacht brengen en toont u uw maatschappelijke betrokkenheid. Elke week zijn honderden mensen betrokken bij MZC, zoals voetballers, vrijwilligers, supporters, familieleden en collega-ondernemers. Dit biedt volop mogelijkheden om nieuwe klanten, partners of leveranciers enthousiast voor uw onderneming  te maken. Het is duidelijk dat sponsorbijdragen, hoe groot of klein dan ook, meer dan welkom zijn en zeer gewaardeerd worden.

Welke vormen van sponsoring zijn er?
MZC biedt diverse sponsorpakketten aan, maar uiteraard kan de vorm van sponsoring worden afgestemd op de wensen van de sponsor. Vrijwel elk sponsorcontract geeft recht op het lidmaatschap van de MZC Businessclub. Hiermee wil MZC met haar sponsors een platform vormen om in een ongedwongen sfeer relaties te leggen en te onderhouden.

Wilt u meer informatie, heeft u interesse om te sponsoren of weet u iemand die (wellicht) wil sponsoren? Spreek iemand van de sponsorcommissie aan, bel of stuur een e-mail naar: commercielezaken@mzc11.nl

Janine Heijboer-Hubregtse
Saskia van Velthoven