Voetbal.nl : gegevens kinderen wijzigen

Kinderen jonger dan 16 jaar, kunnen gegevens in de voetbal.nl app niet zelf wijzigen. Ouders kunnen dit wel. Dit kan als volgt:

Je dient in de app in te loggen. Vervolgens kun je onder ‘Instellingen > Mijn kinderen’ de gegevens van je kind(eren) beheren. Zie je onder de optie ‘mijn kinderen’ niets staan? Geen zorgen, je club dient in dit geval allereerst een en ander in de administratie aan te passen, zodat jij de gegevens in de app kunt beheren. Je kunt het volgende doen:

Neem contact op met de club en laat de ledenadministratie ( ledenadministratie@mzc11.nl ) weten dat u voor uw kind de app wilt beheren: De ledenadministrateur van de vereniging dient bij de persoonsgegevens van het lid (het betreffende kind) een e-mailadres in het veld “E-mail ouder/verzorger 1” in te voeren.

Zodra de vereniging het e-mailadres heeft toegevoegd, kun je als ouder/verzorger in de app naar het menu Instellingen > Mijn kinderen gaan. Tik hier het betreffende kind aan en wijzig de gegevens.