SPONSOREN

Hoofdsponsors

Wij geven energie!
Duurzaam én comfortabel wonen, leven en werken. Dat wil de Saman Groep voor iedereen bereikbaar maken. Door nieuwe oplossingen te bieden die bijdragen aan een verantwoordelijker energiegebruik op aarde. Door u altijd het beste energie-advies te geven. Door kwaliteit te leveren in technische oplossingen die volledig beantwoorden aan uw eisen van duurzaamheid en comfort. Door ons elke dag opnieuw met trots, passie en vol energie in te zetten.

Wij kennen energie
Met 100 jaar ervaring in de installatietechniek richten wij ons sinds 2004 specifiek op technieken die energie besparen en energie duurzaam opwekken. Door onze specialistische kennis zijn wij leidend in Zuidwest Nederland in de overgang van fossiele brandstoffen naar andere, duurzame, bronnen van energie. Wij koppelen dit aan het beste advies, afgestemd op de specifieke wensen van onze klanten. Bovendien, levert ons eigen energiebedrijf Saman EnergiQ écht groene stroom uit eigen regio en gas met CO2 compensatie.

Wij delen energie
In de komende jaren blijven we groeien door het ontwikkelen van innovatieve oplossingen die bijdragen aan duurzame energievoorzieningen voor ons allemaal. We delen onze specialistische kennis om met collega’s praktische, duurzame oplossingen te verzorgen: van advies en installatie tot service & onderhoud. Zodat wij samen met u de volgende generatie een comfortabele en duurzame woon-, leef-, en werkomgeving kunnen garanderen. 

Leverancier van diverse sportmerken
Sinds 2002 is Unito Sports leverancier van diverse sportmerken en bieden zij een uitgebreide collectie sportkleding, teamwear, ballen, netten en accessoires. Door het complete assortiment, de snelle levering, aantrekkelijke prijzen en de mogelijkheid om kleding in eigen drukkerij te bedrukken, is Unito Sports uitgegroeid tot een echte teamsportspecialist.

Een bouwbedrijf dat staat voor kwaliteit
Stoutjesdijk Bouw is een jong enthousiast bouwbedrijf dat staat voor kwaliteit, creativiteit en klantgerichtheid. Onze dienstverlening, de persoonlijke aandacht voor elke klant en onze betrouwbare werkwijze zijn daarvoor het beste bewijs. ‘Samen streven, naar iets moois’ is ons motto! Op onze website vindt u informatie over ons bedrijf en foto’s van diverse projecten die door ons zijn uitgevoerd. Als u vragen heeft of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Overige sponsoren