Periodetitel 2e elftal is een feit!

Met een 2-2 gelijkspel tegen het Bredase Baronie heeft MZC 2 vandaag de 1e periodetitel in de wacht gesleept. Baronie was medekandidaat voor de titel, en hoewel zij 2e paasdag nóg een inhaalwedstrijd uit de 1e periode op het programma hebben, is er na het gelijkspel van vandaag geen mogelijkheid meer om MZC in te halen.

De 1e periodetitel wordt, in het geval van het 2e elftal van MZC, vergeven aan het team dat de hoogste positie heeft na de eerste 11 gespeelde wedstrijden van het seizoen. Door uitgestelde wedstrijden vanwege afgelastingen was er lange tijd geen uitsluitsel welk team die titel in de wacht ging slepen. Maar door de uitslag van vandaag is MZC 2 nu dan toch definitief bekroond tot periodekampioen.

Volgende week gaat de jacht naar punten weer verder, er wordt dan opnieuw een uitwedstrijd gespeeld; zaterdag 15 april 14.30 uur Yerseke 2 – MZC 2