Even voorstellen (2) …

Net als voor het vorige seizoen, stellen we ook voor het begin van het nieuwe seizoen de spelers en staf van de eerste selectie voor. Alhoewel voorstellen? Dat geldt uiteraard alleen voor de nieuwe spelers/stafleden. Met de bekende spelers/stafleden zullen we nader kennismaken.

In de tweede “aflevering” komen Owen Schouls, Coen Dalebout (die beiden het liefst op de rechtsback-positie zouden spelen) en de nieuwe teammanager Leon Sinke aan het woord.

Als de hoofdpersonen uit deze aflevering op een onbewoond eiland zouden zitten, zou Leon zijn gezin bij zich willen hebben, Owen kiest voor vuurstenen en Coen kiest voor de hele eerste selectie van MZC’11. Volgens Coen zou je je dan niet snel vervelen.

Coen Dalebout

Coen en Owen kiezen voor de voetballer Messi, terwijl Leon kiest voor Ronaldo. Alle drie zijn ze zeer eensgezind op de vraag waar MZC’11 komend seizoen zal eindigen. “Kampioen” luidt het duidelijke antwoord.

Coen kan wakker gemaakt worden voor een vlucht naar de zon. Ook Owen is wakker te maken voor een vakantie en Leon kiest voor een avondje uit met vrienden.

Owen Schouls

Het favoriete eten van Leon is tournedos (rood gebakken) met ganzenlever, terwijl Owen het liefst pasta eet. Coen kiest ook voor een stuk vlees bijvoorbeeld Bavette of entrecote.

Coen zou het liefst een keer met Oranje-verdediger Virgil van Dijk willen spelen en ook Owen kiest voor de Nederlands Elftal aanvoerder. Leon zou wel een keer willen werken met trainer Ronald van Oeveren of Marco Groeneveld.

Leon Sinke

Owen zien we op het voetbalveld met zwarte voetbalschoenen, terwijl je Coen op gekleurde voetbalschoenen ziet spelen.

Ook deze spelers/teammanager luisteren naar een bijnaam. Al heeft Coen niet echt een bijnaam, maar soms wordt hij “Coentje” genoemd. Owen z’n vrienden noemen hem vaak “MC” en Leon wordt “Sinkuh” genoemd.

Tot zover de tweede “aflevering”. Graag tot aflevering 3!