MZC’11 komt niet verder dan een gelijkspel tegen Terneuzen

Trainer Harro Hazelaar zei in de PZC: “Wij waren vandaag niet fel genoeg en Terneuzen had veel meer de intentie om een resultaat te halen. Wij waren te tam.” En dat is precies de weergave van de wedstrijd van gisteren.

Terneuzen kon aanvallend geen vuist maken, maar verdedigend had Terneuzen het goed op orde waardoor MZC eigenlijk geen moment in de wedstrijd kwam.

Na 66 minuten spelen kwam MZC via een rake kopbal van Jesse van der Linden, uit een corner van Luuk van Vossen, op een 1-0 voorsprong. Terneuzen bracht de stand 6 minuten later alweer op 1-1 eveneens met een kopbal.

In het restant van de wedstrijd waren er geen echte kansen, zodat deze wedstrijd geen winnaar opleverde.

De nummers 1 en 2 (respectievelijk Heinenoord en SVOD’22) speelden ook gelijk, waardoor het bovenin spannend blijft en de verschillen hetzelfde zijn als voor de wedstrijden van gistermiddag.

Scoreverloop:

.66 1-0 Jesse van der Linden

.72 1-1

Gele kaarten: Roemer Bij de Vaate, Sven Heijboer

Rode kaarten: Rody Vermue (2x geel)

Opstelling MZC”11:

Mike Bakker, Rick Ganzeman, Jesse van der Linden, Roemer Bij de Vaate, Coen Dalebout (.75 Jesse van Vlies), Rody Vermue, Sven Heijboer, Luuk van Vossen (.75 Jaimy Matthews), Sander van Vossen, Jeremy Hubregste en Christon Aimbabe (.66 Martijn Dalebout)

Man of the Match: Jesse van der Linden