MZC’11 JO14-1 gaat penalty’s schieten voor München!

Aankomende 3 februari gaan de jongens van de MZC’11 JO14-1 proberen om zoveel mogelijk geld bij elkaar te sprokkelen voor een super gaaf internationaal toernooi in München!

Hoe gaan ze dit doen?
In de rust van de wedstrijd MZC’11 man-1 tegen Terneuzen man-1 gaan de jongens zoveel mogelijk penalty’s nemen op de keeper van de O19-1 waarbij bij ieder doelpunt een bedrag vrij komt voor het mooie toernooi in München. Wilt u ook mee sponsoren om de jongens te helpen richting München? Schrijf u dan in op de lijst waar de jongens voor de wedstrijd en met de eerste helft mee rondlopen en/of geef een seintje aan Richard (trainer MZC’11 JO14-1).

Wilt u een vast bedrag sponsoren voor deze toppers? Scan dan de QR-code zoals te zien onderaan het bericht. We hopen jullie allen te zien en moedig ons aan naar zoveel mogelijk gescoorde penalty’s!