Kantinedienst

Beste trainers/ouders,

De laatste fase staat weer voor de deur. Dat betekent dat we weer een beroep op u doen om een kantinedienst te draaien.

Wat houdt dat in?

U start om 09.00 uur onder begeleiding van een vaste kantine vrijwilliger(ster). De dienst duurt ongeveer tot 12.00 uur, maar in de meeste gevallen bent u eerder klaar. Tussendoor kunt u gewoon bij uw kind even naar de wedstrijd kijken in overleg met degene die achter de bar staan.

Het team wat dienst heeft, levert 2 vrijwilligers. U krijgt via uw coördinator te horen wanneer u bardienst heeft. Graag wil ik op woensdag de namen weten van de personen.

Als het team geen vrijwilligers kan vinden, dan dient u als trainer/leider zelf ervoor te zorgen dat een ander team uw dienst draait. Bij de volgende indeling staat uw team weer bovenaan (of er moet geruild zijn). Het is NIET de bedoeling dat een trainer of leider een bardienst draait of een van de ouders die een vaste kantine vrijwilliger(ster) is.

KANTINEDIENST JEUGDTEAMS:

 • 27 januari – JO17-2
 • 3 februari – JO14-3
 • 24 februari – JO10-4jm
 • 2 maart – MO13-1
 • 9 maart – JO14-2
 • 16 maart – JO8-2
 • 23 maart – MO17-1
 • 13 april – JO14-2

Een verzoek aan alle trainers: Willen jullie de drinkbekers en kannen na de RUST gelijk weer terugbrengen? Het gebeurt regelmatig dat eind van de middag alles nog in de kleedkamers staat, ook die van de tegenpartij.

Voor eventuele vragen kunt u mij bereiken op:

 • Linda Kristelijn (kantine beheer MZC’11)
  • Telefoon: 06 53 92 00 01
  • E-mail: kantine@mzc11.nl