MZC’11 maar liefst 13 gediplomeerde jeugdtrainers rijker!

Op maandag 11 december vond de laatste sessie plaats van een intensieve reeks cursusavonden in het kader van deopleiding “jeugdvoetbalcoach” (VC-1) van de KNVB. Onder de bezielende leiding van KNVB-docent Adil Fertoute is aan 13 van onze jeugdtrainers tijdens acht verschillende lessen bijgebracht hoe zij kinderen met plezier beter kunnen leren voetballen. De cursus bestond niet alleen uit theorielessen,maar ook uit het in de praktijk brengen van het geleerde. Aan het einde van de laatste cursusavond ontvingen alledeelnemers hun welverdiende diploma, zodat de volgende trainers zich vanaf nu VC-1-gediplomeerd jeugdtrainer mogen noemen:

Bilal Alashkar, Sidney Blinker, Brian van Geer, Vincent Goedegebuure, Sem de Graaf, Jeanine van der Horst-Ringelberg, Davey van den Hummel, Leendert de Jonge, Stefan Nieuwenhuize, Dean Otte, Daniel Roeleveld, Kevin Schot en Raymon Speksnijder.

Namens bestuur en jeugdcommissie worden alle trainers van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal voor onze jeugdorganisatie!