Afval in de juiste container

Beste leden en gasten van MZC’11,

MZC’11 is een verzamelpunt voor statiegeld petflessen en blikjes.
Dit leveren wij 1x per week in bij onze groothandel. U zult wel begrijpen dat die flesjes en blikjes niet vanzelf in de grote zakken wandelen. De containers worden leeggehaald met de hand, door een aantal vrijwilligers. Nu gebeurt het regelmatig dat er andere dingen in de statiegeldcontainer zitten. In de rest-afval containers zitten juist weer statiegeld petflessen en blikjes. Dat is dus NIET de bedoeling.

Hierdoor lopen we best wel wat statiegeld mis, van dit geld kunnen wij weer spullen aanschaffen voor de leden.

Graag zou ik uw medewerking willen vragen om het juiste afval in de juiste container te doen. Zo helpen we onszelf en het milieu. De containers met een oranje deksel en gat erin, zijn voor de petfles/blikjes met statiegeld, de overige containers voor rest-afval.

Dank voor uw medewerking.

Mvg,

Linda Kristalijn
Kantine beheer MZC’11
kantine@mzc11.nl
06-53920001