Spelregelbewijs seizoen 2023/’24; Haal het nu!

Goede kennis van de spelregels draagt bij aan een sportiever spel. Om die reden heeft de KNVB het spelregelbewijs ingevoerd. Voor spelers en speelsters geboren in 1998 tot en met 2005 was het al eerder verplicht om het spelregelbewijs te halen. Dit seizoen zijn de spelers/speelsters geboren in het jaar 2006 aan de beurt.

Zij hebben tot hun eerste officiële wedstrijd in het seizoen 2023/’24 de tijd om het spelregelbewijs te halen.

Het is essentieel op tijd het spelregelbewijs te halen. Als leden uit het genoemde geboortejaar het spelregelbewijs niet hebben, mogen zij het seizoen 2023/‘24 namelijk niet voetballen. Het betreft de volgende spelers/speelsters:

  • Milan Brusse
  • Mees de Graaf
  • Merhawi Mebrahtu Nuguse
  • Daniek van der Wekken

Er zijn ook een aantal (nieuwe) leden uit eerdere geboortejaren die het spelregelbewijs nog niet behaald hebben, voor hen geldt dat ze dit ook moeten gaan behalen voor de eerste wedstrijd van het seizoen:

  • Wouter Bij de Vaate

Vragen over het spelregelbewijs? Stuur dan even een mail aan ledenadministratie@mzc11.nl