Voorbeschouwing Bevelanders – MZC’11

Morgen gaat de bal weer rollen. Al is het een oefenwedstrijd, het is de eerste “test” voor de Zierikzeese selectie onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Harro Hazelaar. Tegenstander is de selectie van vv Bevelanders uit Kamperland.

Bevelanders komt uit in de 4e klasse van het zaterdagvoetbal. Vorige seizoen speelde de club in de 3e klasse en eindigden ze op de 12e plaats met 17 punten uit 26 wedstrijden.

In het nieuwe seizoen komt Bevelanders behoorlijk wat Schouwse clubs tegen namelijk Brouwershaven, Duiveland, De Westhoek, SKNWK, Wik ’57 en ZSC’62.

Bevelanders heeft in het seizoen 2007/2008 tegen MEVO gespeeld. De thuiswedstrijd werd door MEVO gewonnen (2-1) en bij de wedstrijd in Kamperland was Bevelanders de winnaar (3-0).

Het elftal staat onder leiding van Jeroen Bakx en Renato Dijkstra.

MZC is afgelopen zaterdag 5 augustus begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Morgen dus de eerste oefenwedstrijd van een reeks oefenwedstrijden in aanloop naar de eerste bekerwedstrijd op zaterdag 2 september a.s. Dan staat om 17.00 uur de wedstrijd MZC’11 tegen DOSKO op het programma.

Op Sportpark Campen in Kamperland zal er om 14.30 uur worden afgetrapt. Het wordt, volgens de weersverwachting, lekker voetbalweer. Dus goede omstandigheden om de nieuwe selectie van MZC aan het werk te zien.