MZC 2 is voorbereiding begonnen met 1-2 winst van Goes 1 (zat)

De kampioensdampen zijn weggetrokken en de champagneflessen zijn opgeruimd. Een geweldig seizoen 2022-2023, met als kers op de taart het kampioenschap in de reserve 1e klasse, maakt plaats voor een uitdagend seizoen 2023-2024 in de reserve hoofdklasse.

Met een drietal trainingen achter de rug hebben de spelers van MZC 2 vandaag, zaterdag 12 augustus, het veld voor het eerst weer opgezocht voor een wedstrijd. In het eerste oefenduel ter voorbereiding op het seizoen was Goes 1 (zaterdag) de tegenstander.

Alhoewel nog niet alle spelers van de partij waren zorgde dit niet voor heel veel positieverschuivingen en, onder toeziend oog van trainer Marcel Duinhouwer en assistent-trainer Wim Ravia, werd het opwarmertje gewonnen met 1-2.

Hier en daar zijn uiteraard nog de nodige puzzelstukjes te leggen, maar de komende weken staan nog verschillende oefenwedstrijden en bekerwedstrijden op het programma alvorens de competitie van start gaat. Er is dus nog even tijd om te zoeken naar de juiste combinaties.

Vervolgens zal het elftal voor de eerste competitiewedstrijd op 23 september meteen af moeten reizen naar één van de verst gelegen tegenstanders, het speelt dan namelijk uit tegen LRC (Leerdam).