Gastvrouw/gastheer bestuurskamer gezocht

Voor uitbreiding van het team gastvrouwen is MZC’11 op zoek naar een gastvrouw of gastheer die bij toerbeurt, op de speelzaterdagen van het 1e elftal, in de bestuurskamer de bestuursleden en stafmedewerkers van MZC en tegenpartij, arbitrage en mogelijke genodigden ontvangt en voorziet van een hapje en een drankje voor de wedstrijd, in de rust en na de wedstrijd.

De gastheer of gastvrouw zorgt ervoor dat bezoekers gastvrij ontvangen worden en zich welkom voelen bij onze vereniging. Je heet gasten en bestuursleden welkom, voorziet ze van een kopje koffie of thee voor de wedstrijd en tijdens de rust en na de wedstrijd van een hapje en een drankje.

Lijkt het je leuk om de handen uit de mouwen te steken bij MZC’11? En heb jij een open en gastvrije houding en vind je het leuk om met mensen om te gaan? Ben je bovendien beschikbaar op speelzaterdagen van ons 1e elftal van ±13.00 tot ±18.00 uur?

Heb jij interesse of wil je eens een middagje mee proefdraaien? Neem contact op met Vivian Bommeljé (secretaris, tel. 06-48351782, email secretaris@mzc11.nl) of Saskia Stoutjesdijk (bestuurslid, tel. 06-50203540, email bakkertweewielers@hotmail.com) voor aanmelding of eventuele verdere vragen.