Seizoen 2022/’23; Dankwoord van Linda

Beste leden en gasten van MZC’11,

Het seizoen zit er weer op, een geweldig seizoen voor de kantine.
Nieuwe koelingen aangeschaft, nieuwe tap installatie en een Liefmans tap. Door deze aanschaffingen kunnen we weer een tijdje vooruit. De leden kunnen weer naar mooie wedstrijden op groot scherm en tv’s kijken. Andere muziekinstallatie, waar volop van gebruikt is gemaakt.

Dit hadden we nooit kunnen realiseren zonder jullie leden én gasten van MZC’11. Mijn dank daarvoor.

De kantine kan alleen draaien met vrijwilligers, ik wil alle vrijwilligers, de wasdame, de keukenprinses en haar dochter(die bijspringt als het te druk word), interieurverzorgster en sponsors van de kantine, afdeling sociale media, die er voor zorgt dat nieuws vanuit de kantine snel gedeeld word met jullie, én iedereen die ik vergeten ben, ontzettend bedanken voor een geweldig seizoen. Bestuur en leden bedankt voor jullie vertrouwen in mij.

Het bedrijventoernooi, dames-/meisjestoernooi en familiedag zitten er ook weer op. Het horeca-gedeelte voor bedrijventoernooi en familiedag had dit jaar een andere opzet, ik hoop dat iedereen dit bevallen is, dit was voor ons de beste manier om het neer te zetten. Ik wil langs deze weg iedereen die mij geholpen heeft om het horecagedeelte en terras te helpen opbouwen en afbreken ontzettend bedanken. Jullie zijn KANJERS….

Alle mannen en dames die voor het bedrijventoernooi én tussen het bedrijventoernooi en de familiedag er voor gezorgd hebben dat het terras er weer netjes bij stond, het terrein en kleedkamers er weer netjes uitzag, ook jullie zijn KANJERS, mijn grote dank.

Als laatste maar zeker niet de minste, wil ik alle barvrijwilligers, de mannen die de voorraad op peil hielden, de dames van de muntverkoop en de dames en heren van het verzorgen van het eten en de pitcherman (kannen verzamelaar) en de toiletheer bedanken. Jullie zijn TOPPERS EN KANJERS! Dankzij jullie inzet en gedrevenheid was dit een mooie editie van het bedrijventoernooi!
DANK DANK DANK DANK

Sponsorcommissie, activiteitencommissie en bestuur, bedankt voor het vertrouwen in mij om het horecagedeelte te mogen regelen. Het was soms niet makkelijk, maar heb fijne hulp gehad. Dank jullie wel.

Wens ik jullie allen een fijne vakantie en graag zie ik jullie weer in het nieuwe seizoen.

Lieve groetjes,

Linda Kristalijn
Kantinebeheerster MZC’11