Wees alsjeblieft zuinig op ons sportpark en onze spullen!

De MZC-onderhoudsploeg verveelt zich nooit, altijd zijn er allerhande klusjes op het sportpark die gedaan worden. Helaas gebeurt het regelmatig dat het klusteam, naast geplande klusjes, wordt opgezadeld met het opknappen van vernielingen.

Momenteel verricht de onderhoudsploeg onderhoudswerk aan alle doelen op ons sportpark en spijtig genoeg zijn veel van de netten er niet best aan toe. Uiteraard zijn de netten onderhevig aan slijtage door gebruik en weersomstandigheden en is onderhoud op zijn tijd dus noodzakelijk. Echter komt het ook voor dat de netten stuk raken (of vernield worden, het is maar hoe je het bekijkt) door (vandalisme van) eigen leden. De doelnetten kunnen namelijk niet gebruikt worden als hangmatten en klimtoestellen, daar zijn ze niet op berekend.

Reparatie kost veel geld
We begrijpen dat het verleidelijk is om in ballenvangers te klauteren, te chillen in een voetbalnet en Epke Zonderlandje te spelen aan de doellat, maar helaas zijn doelen, netten en ballenvangers hier niet voor gemaakt. Het kost de club veel geld om alles te repareren en dat gaat ten kostte van alle leden.

Wees zuinig op ons sportpark
We roepen iedereen dan ook op zuinig te zijn op alle spullen. We hopen dat ouders hun kinderen ook willen uitleggen dat we met z’n allen verantwoordelijk zijn voor ons mooie sportpark. Dat betekent dus ook: kauwgum, flesjes en snoepverpakkingen in de afvalbakken en velden en doelen alleen gebruiken waarvoor ze zijn gemaakt: voor voetbal.