Wedstrijddebuut voetbalmoeders

Maandagavond 15 mei was het wedstrijddebuut van de Mams United. Waar ze vorig jaar juni “maar drie keer gingen trainen” om hun zoons te verslaan in een onderling wedstrijd, zijn ze nu uitgegroeid naar een gezellig damesteam!

Iedere vrijdagavond worden ze getraind door Michèle en maandagavond werd de eerste vriendschappelijke wedstrijd in Lewedorp gespeeld. Wat een acties, wat een driehoekjes, wat hebben ze gelachen! Bijzonder om zo veel verschillende dames bij elkaar te hebben met samen één doel: plezier hebben (oké…. en winnen!). Stuk voor stuk fanatiek en dat heeft tot een 1-5 resultaat geleid. Die “drie punten” zijn mee naar Zierikzee gegaan. Op naar de volgende wedstrijd…

Er is plaats voor nog meer gezelligheid binnen het team dus wil je een keer meetrainen? Trek je voetbalschoenen aan en mail Eva (evanzoest@planet.nl) of Natasja (info@natasjatamerus.nl).