Sport jouw kind via het Jeugdfonds Sport&Cultuur bij MZC? Zorg dan voor een nieuwe aanvraag voor het nieuwe seizoen!

Gezinnen die voor de contributiebetaling (en evt. benodigdheden als sportkleding) gebruik maken van een bijdrage uit het Jeugdfonds Sport&Cultuur dienen ieder schooljaar hun aanvraag te verlengen. Alleen zo kan getoetst worden of ze opnieuw in aanmerking komen voor de bijdrage en zal de bijdrage opnieuw worden toegekend.

Zorg dat jouw kind kan blijven sporten en regel de verlenging. Aanvragen/verlengen voor schooljaar 2023-2024 is NU reeds mogelijk!!

Gezinnen kunnen de verlenging regelen met de intermediair/instantie die afgelopen schooljaar de aanvraag voor ze deed. (SMWO Schouwen-Duiveland maar ook instanties als Vluchtelingenwerk en/of Stichting Leergeld kunnen helpen)

Meer informatie Jeugdfonds Sport&Cultuur: https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/zeeland/

Ook voor het Volwassenenfonds Sport & Cultuur geldt dat er vanaf 1 mei een nieuwe aanvraag ingediend kan worden voor het nieuwe sport- en cultuurseizoen. Voor meer informatie; ga naar www.volwassenenfonds.nl