Groot onderhoud aan velden. Houd ze materiaalvrij!

Beste trainers, leiders en spelers,

De gemeente is gestart met groot onderhoud aan de voetbalvelden. Allereerst wordt het gras geverticuteerd, daarna zal de gemeente alle velden corrodressen (bezanden) en vervolgens doorzaaien.

Omdat een goede grasmat voor allen van groot belang is vragen we ieders medewerking. Zorg, zo als altijd na afloop van trainingen, dat de velden vrij zijn van verplaatsbare goals en/of andere materialen! Zo worden medewerkers van de gemeente niet belemmerd in hun werk en kan het onderhoud makkelijker en vlugger gedaan zijn.

Na het dressen kan er zand op het veld liggen, dit wordt uitgeslepen maar kan alleen onder droge omstandigheden gebeuren. Gelukkig zit het weer deze week mee dus de verwachting is dat alles deze week al afgerond kan worden. De velden kunnen direct bespeelt worden. (Is het eventuele zand dat erop ligt nog te nat, kies dan een ander veld.)

We hopen op ieders medewerking.

Bestuur MZC’11