Gezocht: wedstrijdsecretaris senioren!

MZC’11 is op zoek naar een nieuwe wedstrijdsecretaris voor het seniorenvoetbal.

Een wedstrijdsecretaris regelt bij een vereniging alle zaken om het spelen van wedstrijden mogelijk te maken, en houdt zich voornamelijk bezig met informeren en communiceren. Allereerst met de trainers en leiders van de eigen vereniging. Daarnaast met trainers/leiders, maar veelal met de wedstrijdsecretaris van andere verenigingen. En tenslotte ook met de (competitieleider van de) KNVB.

Dat informeren en communiceren verloopt onder andere middels speciale KNVB-middelen zoals de wedstrijdzaken-app en het software-programma Sportlink.

En, omdat geen enkele wedstrijd doorgang kan vinden zonder een scheidsrechter, wordt er samengewerkt met de scheidsrechtercoördinator van de vereniging, Lennaert de Looze, die de scheidsrechteraanstelling verzorgt. (Bij het 1e en 2e elftal, A-categorie, wordt dit door de KNVB gedaan)

We zijn specifiek op zoek naar een secretaris voor de seniorenelftallen bij de heren (het 1e t/m 6e). De organisatie bij de jeugdteams is in handen van Hans Wijzenbroek en bij de meisjes- en vrouwenteams is Hans Schreurs wedstrijdsecretaris. Beiden zijn beschikbaar voor vragen en verdere uitleg over de vacature.

(PS voor de invulling van de vacature is het niet noodzakelijk dat je Hans heet; wanneer je Erwin, Pieter, Willeke, Manon of wat dan ook wordt genoemd zijn we ook heel blij met je)

Hans WijzenbroekHans Schreurs
Wedstrijdsecretaris jeugdWedstrijdsecretaris Meisjes/Vrouwen
hwijzenbroek@hotmail.comtcvrouwen@mzc11.nl
06-8191047706-51691323