Spelregelbewijs seizoen 2023/’24; haal het nu!

Komend seizoen zijn de leden geboren in het jaar 2006 aan de beurt om het spelregelbewijs te halen!

Goede kennis van de spelregels draagt bij aan een sportiever spel. Om die reden heeft de KNVB het spelregelbewijs ingevoerd. Aankomend seizoen is het voor de spelers en speelsters geboren in het jaar 2006 verplicht het spelregelbewijs te halen. Zij hebben tot hun eerste officiële wedstrijd in het seizoen 2023/’24 de tijd om het spelregelbewijs te halen.

Het is essentieel op tijd het spelregelbewijs te halen. Als leden uit het genoemde geboortejaar het spelregelbewijs niet hebben, mogen zij het seizoen 2023/‘24 namelijk niet voetballen. Het betreft de volgende spelers/speelsters:

  • Femke Berrevoets
  • Anna Boot
  • Stijn Botty
  • Yosan Ermias Abraha
  • Mees de Graaf
  • Merhawi Mebrahtu Nuguse
  • Tijn Oxener
  • Lieke Stigter
  • Daniek van der Wekken
  • Sarah Williams

Vragen over het spelregelbewijs? Stuur dan even een mail aan ledenadministratie@mzc11.nl