Tweede SD Sportcafé op vrijdag 17 maart

In navolging van de eerste editie in het afgelopen najaar steken Barry Hage van SD Sport magazine, Patrick Elfrink van SMWO, Carel Schott van Schott & Co en Bastian en Birgit van B-Running en sponsor YourSurprise de koppen opnieuw bij elkaar en organiseren op vrijdag 17 maart een tweede SD Sportcafé.

‘’Een leerzame avond voor iedereen met affiniteit voor sport. Van recreant tot topsporter, triatleet, voetballer, tennisser, golfer, crossfitter, amazone, coaches, scheidsrechter, maakt niet uit, iedereen is van harte welkom!
Een avondvullend programma met lezingen en sporters die vertellen over hun ervaringen. Na afloop wordt er nog gezellig nagepraat met een hapje en drankje.
Sporten vanuit je KERN: Kop en Core op 1 lijn. Ben jij benieuwd wat mentale kracht en core training met elkaar te maken hebben? En wil je de ervaringen horen van Ludolf en Bas na hun ironman triatlon avontuur op Hawaï? Sluit dan aan bij de tweede editie van het SD Sportcafé.’’

Tickets zijn te koop via www.sdsportcafe.nl/Tickets