MZC JO7-1 gaat deelnemen aan KNVB competitie

Geen eilandelijke onderlinge wedstrijdjes meer voor MZC JO7-1; het team gaat namelijk deelnemen aan het voetbalaanbod dat de KNVB biedt in de Onder 7-leeftijdscategorie! Dit aanbod betreft wedstrijden in toernooivorm waarin 4 of meerdere teams (viertallen) wekelijks op één accommodatie voetballen in de wedstrijdvorm vier tegen vier.

Zaterdag 11 maart start JO7-1 met deze competitievorm op het Sportpark van Heinkenszand en speelt dan tegen FC De Westhoek en Luctor Heinkenszand.

De speeldagen zijn gelijk aan de speeldagen van de andere pupillencategorieën binnen het 4-fasenmodel. In de speeldagenkalender bij de kolom ‘Pupillen 4-fasen’ is te zien wat de speeldagen voor de O7 zijn.

Uitleg over Voetbalvorm 4 tegen 4; kennismaken met voetbal, bekijk de Infographic 4 tegen 4 !