Onthulling eerbetoon ter nagedachtenis aan Nico Timmerman

Een jaar geleden, op 9 februari 2022, overleed erelid Nico Timmerman op 88-jarige leeftijd. Nico heeft veel voor MZC’11, en dan vooral voor het voormalige VV Zierikzee, betekend. Voor al zijn verdiensten voor de voetbalclub werd Nico, naast het predicaat erelid MZC’11, tweemaal groots onderscheiden: als Ridder in de Orde van Oranje Nassau en benoemde tot Lid van Verdienste van de KNVB (de hoogste onderscheiding voor vrijwilligers binnen de voetbalbond).

Reden te meer om het clubicoon postuum te belonen met een blijvende herinnering waardoor Nico nooit in de vergetelheid zal raken. Zaterdag 11 februari omstreeks 15.15 uur, in de rust van de wedstrijd MZC tegen VCK, is de onthulling van een prachtig eerbetoon in de vorm van het vernoemen van de hoofdtribune in de “Nico Timmerman Tribune”.