Wedstrijdprogramma 28 januari; Eerste thuiswedstrijden om 9.00 uur, JO10-4 zal wekker moeten zetten voor uitwedstrijd

Na de tegenvaller van vorige week, toen bij de herstart van voetbalseizoen 2022-2023 bijna alle wedstrijden werden afgelast doordat de velden door combinatie van natte en koude weersomstandigheden veelal onbespeelbaar waren, zijn de weergoden ons deze week beter gezind en hebben we er vertrouwen in dat het wedstrijdprogramma zaterdag volledige doorgang zal hebben.

En dat betekent dat 32 (!!) MZC-teams zaterdag in actie gaan komen, 16 daarvan zijn op ons eigen sportpark te vinden, inclusief de kabouters die hun trainingen hervatten. Een gelijk aantal teams bezoekt een accommodatie van een collega-vereniging om daar een uitwedstrijd te spelen.

MZC JO10-4 heeft de “eer” zaterdag als eerste af te trappen. Het team zal daar wel de wekker voor moeten zetten; ze trappen om 8.30 uur af in Oude-Tonge voor een wedstrijd tegen DBGC JO10-2.

Het volledige wedstrijdprogramma is te vinden via de volgende link: klik hier