Dinsdagavond oefenwedstrijd 1e tegen 2e

Op zaterdag 21 januari hervatten de seniorenteams de competitie en het 1e en 2e elftal zijn inmiddels begonnen aan de voorbereiding op die 2e seizoenshelft. Dinsdagavond 10 januari om 20.00 uur nemen ze het in een onderlinge wedstrijd tegen elkaar op.

MZC 1, momenteel op een veilige 6e plaats in de 2e klasse G, zet in op een hogere klassering in het linkerrijtje. Als de lijn van de laatste wedstrijden voor de winterstop kan worden doorgezet, liggen er zeker mogelijkheden voor het team van oefenmeester Adriaan Nieuwenhuijse.

MZC 2 zal, na het behalen van de koppositie na de laatst gespeelde wedstrijd op 10 december, nu graag de 1e periodetitel in de wacht slepen. Er is het elftal van trainer Ricky Verwest dus alles aangelegen direct op scherp te staan bij de herstart van de competitie.