RABO Club support “Iedereen verdient een club”; Stem op MZC’11 !!

Iedereen verdient een club!! Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar.

En daarom helpt Rabobank verenigingen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren. Zo geven zij als coöperatieve bank ieder jaar een deel van hun winst terug aan de verenigingen. Daarnaast zetten ze hun kennis en netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken. Dit alles doen ze samen met hun partners NOC*NSF, LKCA, Kunstbende en verschillende sportbonden.

Centraal in de RABO Clubsupport campagne staat de overtuiging van Rabobank dat het Nederlandse clubleven de samenleving sterker maakt. “Een vereniging of club is er voor iedereen. Wie je ook bent en waar je ook vandaan komt.” Met dit in het achterhoofd is ons (maatschappelijke) bestedingsdoel een logisch gevolg; We willen dat Oekraïners kunnen voetballen op ons complex en indien nodig de sportbenodigdheden kunnen krijgen. En dat er trainers zijn.

Als Rabo-lid kun je tot en met 27 september stemmen op jouw favoriete club (MZC’11 uiteraard) via de RABO app of RABO website. Stem dus; dat is goed voor jouw club & geweldig voor de samenleving.

https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport