Beslist JO19 zelf, of laat het een ander beslissen?

MZC JO19-1 heeft het kampioenschap binnen handbereik. Zaterdag jongstleden speelde het thuis tegen Steen JO19-1 de voorlaatste wedstrijd van het seizoen waarbij het opnieuw een deel van de missie voltooide want MZC wist te winnen met 3-1. Wat die missie dan is? Kampioen worden!

Door de behaalde winst bij de afgelopen twee wedstrijden is dat doel dus haalbaar geworden en deze zaterdag, tijdens de laatste wedstrijd, kan het zelfs verwezenlijkt worden. Alle voorbereidingen zijn inmiddels getroffen om er een mooi feestje van te maken. Grotendeels heeft JO19 het zelf in de hand, bij winst zijn ze zeker van het kampioenschap maar mocht dit onverhoopt niet lukken dan zullen ze afhankelijk zijn van het resultaat dat opponent Kapelle diezelfde dag (heeft) behaald.

Voor sommigen van team JO19 zou een kampioenschap een mooie afsluiting van een tijdperk betekenen. Een gedeelte van het team stroomt na dit seizoen namelijk door naar de senioren en trainer Sven Heijboer zou de kroon op zijn werk als oefenmeester zetten nu hij, na een periode van 8 jaar als jeugdtrainer, heeft besloten te stoppen met deze werkzaamheden en zo wat tijd vrij te maken voor andere dingen.

Zaterdag (28 mei) 12.00 uur op het hoofdveld : MZC JO19-1 vs HSVC’20 JO19-1. Support is van harte welkom!