KNVB organiseert een amateurvoetbal-loterij en MZC’11 doet mee

De KNVB faciliteert een amateurvoetbal loterij voor alle amateurvoetbalclubs van Nederland. MZC’11 doet dus ook mee! Koop hier je loten.

Hoe werkt het?
Iedere vereniging heeft een eigen, unieke, actiepagina. Op deze pagina kunnen leden, ouders, vrijwilligers, sponsoren, familieleden en andere betrokkenen van de vereniging loten kopen. Een lot kost € 2,50 en € 2,00 daarvan gaat rechtstreeks naar de vereniging. Vanuit de KNVB zijn er prijzen beschikbaar gesteld (o.a. tickets Nederlands Elftal, Jong Oranje en Leeuwinnen, materiaalpakketten voor jouw team, KNVB Oranjefestivals bij jouw club en clinics door de coaches van KNVB-jeugdteams). Op deze pagina kun je loten kopen ten gunste van MZC’11: Amateurvoetbal loterij.

Loten voor de Amateurvoetbal loterij zijn te bestellen van 12 juni 2021 tot en met 12 juli 2021.

OVER DE AMATEURVOETBAL LOTERIJ
De afgelopen 2 seizoenen lopen anders dan andere seizoenen. De kantines waren maanden dicht, er zijn zorgen over aanblijven van sponsoren en over het behoud van de leden. De KNVB heeft als doel om verenigingen te ondersteunen in deze moeilijke tijd, op alle mogelijke gebieden.

Samen met onze partner De Nederlandse Loterij en Lotify, bieden wij een loterij aan die op een veilige en verantwoorde wijze extra inkomsten geneert voor iedere veld- en zaalvoetbalvereniging. Iedere vereniging kan gratis hieraan deelnemen, op een manier die bij de vereniging past. Doordat alle organisatorische zaken geregeld zijn, kan iedere vereniging geld verdienen door hun specifieke actiepagina te communiceren naar leden, vrijwilligers, sponsoren, ouders en andere betrokkenen. Afhankelijk van de mogelijkheden van de vereniging kan de loterij uitgebreid worden d.m.v. eigen prijzen toe te voegen en de lokale communicatie aan te pakken.

Voor alle verenigingen dus een grote kans om extra inkomsten te genereren en zeker ook een middel om contact te maken en binding te houden met de volwassen leden en sponsoren.