Tweede contributie-inning 2020/2021

Komende maandag, 1 februari 2021, zal door de penningmeester de tweede helft van de contributie voor het seizoen 2020/2021 worden geïnd. Het bestuur begrijpt dat dit in deze periode, waarin we nu geen competitie mogen spelen en er niet door iedereen getraind kan worden zoals we gewend zijn, tot vragen kan leiden. Het stop zetten van de betaling van contributie door de leden kan de vereniging zich echter niet permitteren.

Het belangrijkste kenmerk van een vereniging is het betalen van contributie. Dat is, naast kantine-inkomsten en sponsoring, ook een hele belangrijke pijler waar de vereniging van kan bestaan. De vereniging zijn wij samen en samen dragen wij de kosten om de club in stand te houden en investeringen te doen voor het voortbestaan van de vereniging.

Als vereniging worden we hard geraakt. De sluiting van de kantine eind september is een grote sociale én financiële aderlating en die sluiting zal naar alle waarschijnlijkheid nog een tijd duren. Dat betekent voor de vereniging een flinke brok uit de inkomsten die we nodig hebben om onze kosten te betalen. Immers de lasten van ons pand, gas, water, elektriciteit, KNVB-kosten, abonnementen, verzekeringen etc. lopen wel gewoon door. En MZC’11 kan nauwelijks terugvallen op steun van het Rijk.

We doen bij deze een beroep op ieders solidariteit om de contributie niet stop te zetten zodat het voor onze vereniging niet nog zwaarder wordt dan het al is.

We hopen op ieders begrip in deze situatie.

Laten we met zijn allen vooruit kijken en hopen dat deze maatregelen afdoende zijn om na deze periode weer op te kunnen starten. Dat we allemaal weer mogen trainen en wedstrijden kunnen spelen.

Indien iemand, door bijzondere omstandigheden, de contributie niet kan voldoen kan er contact worden opgenomen met de secretaris (secretaris@mzc11.nl). Het bestuur zal dan bekijken wat ze hierin kan betekenen.

Namens het bestuur,

Vivian Bommeljé, secretaris.