Trainersstaf 1e en 2e rond voor 2021/2022

De technische commissie heeft voor komend seizoen de trainersstaf voor zowel de eerste als de tweede selectie rond gekregen.

Naast, de reeds bekend gemaakte, hoofdtrainer Adriaan Nieuwenhuijse zal er bij het eerste elftal nog een bekende terugkeren want Huib Smits keert terug als teammanager. Dennis Kemper is volgend seizoen wederom de assistent-trainer bij het betreffende elftal en Dennis Koole blijft de vaste verzorger van het team.

Verder is de technische commissie blij Ron van Putten opnieuw als materiaalman van de eerste selectie te hebben kunnen contracteren. Vlagger Roy Snijders kwam al meerdere malen in actie bij afwezigheid van Kees Verkaart maar zal volgend seizoen definitief de vlag overnemen en vaste assistent-scheidsrechter worden.

Bij de tweede selectie zal Ricky Verwest, momenteel nog trainer van JO19-1, volgend seizoen hoofdtrainer worden, ondersteund door Remi Lievense als assistent-trainer. Guus van der Linde zal het team opnieuw ondersteunen als materiaalman.