Voetbaljournaal najaar 2020

De nieuwe editie van VoetbalJournaal regio Beveland/Schouwen-Duiveland is afgelopen week verschenen en zal binnenkort verkrijgbaar zijn op diverse locaties op Schouwen-Duiveland. Zoals in Zierikzee bij Albert Heijn, Schell Fysiotherapie, Laco en … MZC’11.

Of lees nu alvast de digitale versie door op onderstaande afbeelding te klikken.

MZC’11-aanvoerder Sven Heijboer op pagina 29: “Dat de trainer nu echt keuzes moet maken hebben we jaren niet gehad”

VoetbalJournaal brengt al sinds 2006 in meer dan 28 regio’s, twee keer per jaar, dé regionale amateurvoetbalkrant uit. In deze krant worden achtergronden en verrichtingen van de amateurvoetbalverenigingen geplaatst. Elke betrokken vereniging heeft een eigen redactionele pagina met interviews met onder andere spelers, trainers, bestuurders, jeugdspelers, dames, vrijwilligers en andere belanghebbenden. Het is een echte krant voor én door voetballers. Elk halfjaar worden huis-aan-huis 1.2 miljoen huishoudens bereikt met de verschillende edities.