Geen zaalvoetbal in “winterstop”

Regio Voetbal Schouwen-Duiveland (promotor van het voetbal op Schouwen-Duiveland) zal dit jaar geen zaaltoernooien voor de jeugd organiseren tijdens de winterstop. Door de, momenteel nog altijd geldende, corona-maatregelen is het niet mogelijk de toernooien te houden, en dus zit er niets anders op dan activiteiten van de agenda te halen.

Ook het door vv Arendskerke georganiseerde kerstzaaltoernooi, waar een seniorenteam van MZC’11 de afgelopen twee jaren aan deelnam, vindt dit jaar geen doorgang. Het toernooi dat traditioneel op 2e Kerstdag wordt gehouden in het Omnium te Goes, is het grootste (en oudste) eendaagse zaalvoetbaltoernooi van Zeeland voor veldvoetballers. In 1972 was de 1e editie en dit is de eerste keer dat het toernooi geen doorgang kan vinden.

Volgend jaar hopen de organisaties wel weer hun toernooi(en) te kunnen organiseren.