Schouwen-Duiveland Jeugd Toernooi Bruinisse

Zaterdag wordt, op het Sportpark van Bruse Boys, het door RVSD (Regio Voetbal Schouwen Duiveland) georganiseerde eilandelijke jeugdtoernooi gehouden. Het toernooi begint om 9.00 uur en rond 14.30 uur zal de afsluiting plaats vinden. De deelnemende teams komen uit de leeftijdscategorieën JO7 t/m JO12.

De organisatie van het toernooi is verheugd met een verzekerde deelname van enkele teams van de volgende verenigingen:
• FC De Westhoek
• SV Duiveland
• WIK ’57
• MZC’11
• DZC’09
• En gastheer Bruse Boys

MZC neemt deel met haar JO8, JO9-1, JO9-2 en JO9-3 én met JO11-2. JO11-3 en JO11-4. Elke deelnemer/speler doneert bij het toernooi 1 euro voor een goed doel. Dit jaar is dat Stichting Ojee! ADHD / Zorgboerderij de Stelle te Ouwerkerk.

Publiek is uiteraard welkom. De organisatie verzoekt daarbij nadrukkelijk om de geldende richtlijnen van het RIVM in acht te nemen, en ziet uit naar een mooi toernooi.

Het volledige wedstrijdprogramma is via de volgende link te bekijken: https://www.tournify.nl/live/rvsd/schedule