Beeindiging MZC Club-app

Met ingang van 1 juli 2020 verdwijnt de clubapp van MZC’11 met daarin alle officiële uitslagen, programma’s, standen en afgelastingen van de MZC-teams. De ontwikkelaars van de app, Datawiresport en Voetbalmedia, hebben de samenwerking met elkaar beëindigd, en stoppen darhalve met het aanbieden van de KNVB ClubApp. Dit betekent helaas dat de MZC-Clubapp op 1 juli uit de app-stores zal verdwijnen.

Als mogelijk alternatief bevelen we het gebruik van de Voetbal.nl-app aan. Ontwikkeld door Voetbalmedia, een dochteronderneming van de KNVB en gericht op het (laten) ontwikkelen, (laten) beheren en (mede) exploiteren van voetbal-gerelateerde websites, mobiele en overige platformen.

In de Voetbal.nl-app zijn, naast wedstrijdprogramma’s, uitslagen en standen, ook andere leuke en nuttige functies te vinden zoals KNVB nieuws en de mogelijkheid tot het kiezen van een man-of-the-match. Met deze app kun je altijd op de hoogte zijn van al het nieuws van je eigen team, maar ook van je favoriete clubs, spelers en andere teams. En ook wanneer je zelf niet (meer) speelt te gebruiken.