SPOED: kantinehulp gezocht

Wie komt/komen er af en toe een kantinedienst draaien? Het gaat om een avonddienst op dinsdag, woensdag en donderdag van 18.00 tot 20.30 uur. Prima te doen dus wanneer je zoon/dochter op het veld zijn/haar training heeft.

MZC’11 vindt het van groot belang dat haar kantine zoveel mogelijk geopend is. Niet alleen wanneer er wedstrijden zijn, maar ook tijdens trainingsavonden en activiteiten willen we graag de kantine openen. Uiteraard uit sociaal opzicht is dit zeer belangrijk voor de vereniging. Met het huidige aantal vrijwilligers is het echter niet meer mogelijk om alle avonden de kantine te openen en dus zoeken we nieuwe vrijwilligers.

Ben jij bereid je, middels af en toe een kantinedienst te draaien, in te zetten voor de vereniging, neem dan contact op met Toon van Tiggelhoven (06-30373155) of Rob Droppert (06-20351270). Ook als je bijvoorbeeld maar eens in de twee weken of alleen op afroep beschikbaar bent, zien we je aanmelding heel graag tegemoet. Vele handen maken immers licht werk. Een keertje proefdraaien met een vaste kracht is uiteraard ook altijd te regelen.

Help je club en meldt je aan!! De oudgedienden op de doordeweekse avonden zullen de nieuwe generatie zeer erkentelijk zijn. #doesmee!