Scheidsrechters gezocht!

MZC’11 is op zoek naar nieuwe (verenigings)scheidsrechters. Alleen voor het eerste en tweede seniorenelftal van de mannen van MZC’11 wordt door de KNVB een scheidsrechter aangesteld. Wekelijks proberen we binnen de vereniging voor alle andere wedstrijden van senioren en junioren zelf voor scheidsrechters te zorgen. Er zijn binnen de vereniging een aantal vaste scheidsrechters aanwezig die geregeld een wedstrijd fluiten, maar dat aantal is naast de senioren die jeugdwedstrijden fluiten lang niet toereikend om alle wedstrijden van een scheidsrechter te kunnen voorzien. Om te voorkomen dat trainers/begeleiders de thuiswedstrijden van hun eigen team moeten fluiten (wat momenteel in sommige gevallen al gebeurt), zijn we daarom op zoek naar nieuwe scheidsrechters! Vanwege de koppeling van seniorenteams aan jeugdelftallen gaat het hierbij met name om scheidsrechters voor wedstrijden van senioren (m/v) en wedstrijden van JO19-, JO17-, MO19- en MO15-teams. Als je belangstelling hebt, neem dan via scheidsrechters@mzc11.nl contact op met Lennaert de Looze om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Begeleiding behoort zeker in de beginfase tot de mogelijkheden.


Lijkt het je leuk om geregeld te fluiten en wil je daarvoor eerst de benodigde kennis opdoen of bestaande kennis uitbreiden dan kun je een opleiding tot verenigingsscheidsrechter volgen. Deze opleiding start op 3 maart aanstaande in Kapelle. De opleiding wordt verzorgd door een KNVB-docent en bestaat uit 4 bijeenkomsten die op dinsdagen om 19.00 uur beginnen. Tijdens deze opleiding word je namens de vereniging tijdens enkele stagewedstrijden begeleid door een praktijkbegeleider. De kosten van deze opleiding worden vergoed door de vereniging.


Lijkt het je leuk om wedstrijden te leiden en durf je dat aan, neem dan via scheidsrechters@mzc11.nl contact op!