Lars en Lotte Pupil van de Week

Lars Koppelaar en Lotte van Delft zijn zaterdag 1 februari, bij de wedstrijd MZC’11-1 tegen De Meeuwen 1, de uitverkorenen om als Pupil van de Week te fungeren.

Als Pupil van de Week mag je onder andere meedoen aan de warming-up van ons eerste elftal, betreedt je bij aanvang van de wedstrijd samen met de beide elftallen en de scheidsrechter het veld, en mag je voorafgaand aan de aftrap alleen op de keeper af en proberen te scoren.(Natuurlijk wel op het doel van de tegenstander!) en een leuk cadeau ontvangen.

Verder krijg je een leuk aandenken en zit je tijdens de wedstrijd in de dug-out (of langs de kant bij je vader/moeder) om de spelers van ons eerste elftal aan te moedigen en de verrichtingen van de hoofdtrainer van dichtbij te aanschouwen.

Lars speelt in JO10-3.
Wat is je positie daar? Ik speel altijd als spits.
Waar ben je goed in en waar wil je nog extra op oefenen? Ik ben goed in aanvallen en wil extra oefenen op corners nemen.
Heb je naast voetbal nog andere hobby’s? Ik ga graag vissen en speel ook graag op de playstation, vooral fortnite.
Wat is je lievelings gerecht? De burritos van mama zijn heerlijk en de spinaziepasta van Annegreet zijn mijn favoriet.
Wie is je favoriete speler en wat is je favoriete club? Mijn favo speler is Berghuis en natuurlijk Feyenoord.
Op welke school zit je en wat is je leukste vak? Ik zit op de Theo Thijssenschool en het leukste vak vind ik topografie. Ben ik best goed in.

Lotte speelt bij MZC’11 JO10-2.
Wat is je positie daar? Ik speel vaak op het middenveld en ook speel ik als spits.
Waar ben je goed in en waar wil je nog extra op oefenen? Ik ben goed in afstandsschoten en ik zou graag nog beter leren koppen.
Heb je naast voetbal nog andere hobby’s? Ik vind longboarden ook heel leuk.
Wat is je lievelingsgerecht? Het allerliefste eet ik friet met frikandel.
Wie is je favoriete speler en wat is je favoriete club? Mijn favoriete club is Ajax en natuurlijk ook de Leeuwinnen. Beste spelers vind ik Frenkie de Jong en Daniëlle van de Donk.
Op welke school zit je en wat is je leukste vak? Ik zit op de Theo Thijssen school en vind gym en spelling het leukst!