Wedstrijdbal gesponsord door CS Telecom

De wedstrijdbal bij de wedstrijd MZC – Bruse Boys wordt gesponsord door CS Telecom uit Zierikzee. CS Telecom is een jonge, innovatieve groep met alle disciplines in de telecommunicatie onder één dak, en kan wellicht uw zakelijke telecompartner binnen Nederland zijn!

Als u een betrouwbare en kostenefficiënte partner zoekt, die met passie voor telecom adviseert, realiseert en beheert, bent u bij CS Telecom aan het juiste adres. CS Telecom staat 24 uur per dag voor u klaar om u maximaal te ontzorgen. Dit biedt uw organisatie gemak en zekerheid.

Graag begroet CS Telecom u als klant om daarna op basis van uw eigen ervaringen de relatie te versterken en uit te breiden. Ga naar hun website voor het stellen van uw vragen of voor een aanvraag van een gesprek met één van hun adviseurs. VoIP telefonie, mobiele telefonie, zakelijk internet & wifi, camerabeveiliging, Office 365 voor alles kunt u terecht bij CS Telecom. Dit alles met de hoogste service en kwaliteit!

Direct naar de website van CS Telecom: KLIK HIER!