Gelukkig hebben we de foto’s nog

Nog even en het jaar 2019 zit erop. En daarmee komt er ook definitief een einde aan ons jubileumjaar. We kijken terug op een jaar met mooie jubileumevenementen. Vanaf het boardingvoetbal waarmee we in januari startten tot aan het bezoek aan de wedstrijd van Willem II in november, en alles ertussenin. De taak van jubileumcommissie is voltooid. We hopen dat iedereen genoten heeft van de vele hoogtepunten die zij hebben weten te creëren.

Er wordt nog gewerkt aan een jubileumboek waarin uiteraard ook de hoogtepunten van het 100-jarig jubileum worden opgenomen. Een prachtig naslagwerk dat nog even op zich laat wachten maar tot die tijd kan u herinneringen ophalen met de foto’s die afgelopen jaar gemaakt zijn en te bekijken zijn door op onderstaande afbeelding te klikken.

Klik op afbeelding en ga
naar foto-album 100 jaar MZC’11