VoetbalJournaal najaar 2019

De nieuwe editie van VoetbalJournaal regio Beveland/Schouwen-Duiveland is afgelopen week verschenen.

VoetbalJournaal brengt al sinds 2006 in meer dan 28 regio’s, twee keer per jaar, dé regionale amateurvoetbalkrant uit. In deze krant worden achtergronden en verrichtingen van de amateurvoetbalverenigingen geplaatst. Elke betrokken vereniging heeft een eigen redactionele pagina met interviews met onder andere spelers, trainers, bestuurders, jeugdspelers, dames, vrijwilligers en andere belanghebbenden. Het is een echte krant voor én door voetballers. Elk halfjaar worden huis-aan-huis 1.2 miljoen huishoudens bereikt met de verschillende edities.

Naast een papieren versie van het VoetbalJournaal is de krant ook digitaal te lezen. KLIK HIER om de najaarseditie van Beveland/Schouwen-Duiveland te lezen.