MZC verwelkomt Nieuwenhoorn

Deze zaterdag verwelkomt MZC’11 het Hellevoetse Nieuwenhoorn op sportpark Den Hogen Blok. Nieuwenhoorn is, evenals plaatsgenoot vv Hellevoetsluis, dit seizoen ingedeeld in de tweede klasse E van de Zeeuwse afdeling Zuid 1. Vorig jaar, in district West 2, deed Nieuwenhoorn volop mee voor het kampioenschap en belandde via de tweede plaats in de nacompetitie. Uiteindelijk moest het toen het onderspit delven.

Net als vorig seizoen heeft Nieuwenhoorn de ambitie uitgesproken te gaan voor de hoofdprijzen, met als doel de eerste klasse. Bij MZC ligt de doelstelling (in eerste instantie) wat lager, en zou het behalen van de top 5 een mooi resultaat zijn. Vooralsnog zijn beide teams goed op weg naar de realisatie van hun plan.

Zaterdag 2 november 2019, 14:30 uur : MZC – Nieuwenhoorn