Voorbereiding seizoen

Binnenkort starten enkele teams reeds met de voorbereiding voor het aankomende seizoen. Over het algemeen zijn het de selectieteams die als eerste de velden gaan betreden, andere teams komen eind augustus/begin september pas weer het veld op.

Van de eerste selectie van MZC’11 is inmiddels bekend dat zij met de voorbereiding op het seizoen 2019-2020 starten op zaterdag 10 augustus. Dit doen zij onder leiding van hoofdtrainer Edwin Kriens en de nieuwe assistent-trainer Dennis Kemper.

Een team dat nog eerder aan de voorbereidingen begint is dat van trainers Misha Mes en Sven Heijboer, JO17-1, dat op dinsdag 6 augustus start met de eerste training.

Ook bij JO19-1, JO15-1 en het tweede herenteam zullen eerdaags de trainingen aanvangen. Deze teams zullen, net als de hoofdmacht en JO17-1, reeds op 17 augustus een oefenwedstrijd spelen.

Meer informatie over alle oefenwedstrijden volgt binnenkort.