Scheidsrechters gezocht!

MZC’11 is op zoek naar nieuwe verenigingsscheidsrechters.

De KNVB stelt voor komend seizoen alleen nog scheidsrechters aan voor de wedstrijden van MZC’11 1 en MZC’11 2 (en waarschijnlijk af en toe voor wedstrijden van MZC’11 3). Dat betekent dat de vereniging voor alle andere wedstrijden van senioren en junioren zelf voor scheidsrechters moet zorgen.

Er zijn binnen de vereniging een aantal vaste scheidsrechters aanwezig die vrijwel wekelijks een wedstrijd fluiten, maar dat aantal is naast de senioren die jeugdwedstrijden fluiten lang niet toereikend om alle wedstrijden van een scheidsrechter te kunnen voorzien. Om te voorkomen dat trainers/begeleiders de thuiswedstrijden van hun eigen team moeten fluiten, zijn we daarom op zoek naar nieuwe scheidsrechters!

Daar de seniorenteams reeds gekoppeld zijn aan jeugdelftallen om daar bij toerbeurt te fluiten, gaat het hierbij met name om scheidsrechters voor wedstrijden van senioren (m/v) en wedstrijden van JO19- en JO-17-teams.

Als je belangstelling hebt, neem dan via scheidsrechters@mzc11.nl contact op met Lennaert de Looze om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Begeleiding behoort zeker in de beginfase tot de mogelijkheden. Lijkt het je leuk om wedstrijden te leiden en durf je dat aan, neem dan contact op!