Logo-kousen bij Intersport

De kledinglijn van MZC’11 is uitgebreid met voetbalkousen met logo. Deze zijn vanaf nu te verkrijgen bij Intersport Zierikzee, en via de webshop. Naar onze mening krijgt het MZC-tenue hiermee een nog mooiere uitstraling en zorgt het tegelijkertijd ook voor herkenbaarheid.

De vereniging heeft een afspraak bij de firma Intersport om deze kleding met 10% korting te kunnen aanschaffen, maak daar dus gebruik van. Ook kan er gebruik gemaakt worden van onze webshop. Klik daarvoor HIER

De vereniging hecht aan een uniforme kledinglijn in de clubkleuren en voorzien van het logo van de vereniging. MZC’11 leden dienen zich dan ook aan de kledingvoorschriften van de vereniging te houden. Dit om te voorkomen dat er een wildgroei aan kleur en merk ontstaat.

PS Heeft u interesse om voor een team de shirts te sponsoren, neem dan contact op met de sponsorcommissie via commercielezaken@mzc11.nl

Bekijk ook: kledingvoorschriften, sponsorpakketten