Klaar voor het nieuwe seizoen?

Het nieuwe voetbalseizoen nadert met rasse schreden. Voor enkele teams starten de voorbereidingen eerdaags, en op 31 augustus worden de eerste (beker)wedstrijden gespeeld. Natuurlijk wil je dan wel dat je outfit compleet is.

Nog (logo)sokken, een broekje, of een polo nodig? Via onze webshop kun je voetbalkleding bestellen, maar ook overige producten zoals keepershandschoenen, scheenbeschermers en voetbaltassen.

Klik hier voor de webshop

Alle bestellingen die je via de webshop plaatst leveren ook nog eens een bijdrage aan de clubkas. Via een overeenkomst met Hummel maakt MZC’11 namelijk gebruik van een bonussysteem. De webshop is dus niet alleen superhandig, maar ook goed voor de club!

Levering van alle bestellingen gaat via Intersport Zierikzee (Grevelingenstraat 6, 4301 XX Zierikzee). Intersport Zierikzee zal tevens de door jouw bestelde kleding voorzien van een MZC-logo en andere bedrukking mocht je dat willen.