Foto met ons delen?

Bedrijventoernooi, familietoernooi, reünietoernooi, feestavond. Het kan niet op dit weekend. Uiteraard gaan we dit alles vastleggen op foto. Naast de fotografen die dit op verzoek van MZC’11 doen, zal menig “hobbyfotograaf” een foto schieten bij het bezoek aan ons Sportpark.

Wat te denken van een teamfotootje als aandenken voor de werkgever die de shirtjes sponsorde bij het bedrijventoernooi, of van een “selfie” vanwege het weerzien met een oude teamgenoot bij het reünietoernooi. Facebook, Twitter, Instagram…op Social Media zullen foto’s terecht komen die zijn geschoten tijdens het bezoek aan één, of meerdere, van de festiviteiten in dit feestelijke weekend.

Maar niet altijd behoeven deze foto’s tot een “beperkt” gezelschap behouden te blijven. Wat nu als je vind dat je een foto hebt geschoten die eigenlijk ook voor anderen het bekijken (en nagenieten) waard is? Daarvoor hebben we een mooie oplossing gevonden, want je kunt ze naar ons uploaden. Ook wanneer het oudere foto’s betreft uit het verleden van VV Zierikzee, MEVO, of MZC’11, want misschien komen die nog van pas voor ons, nog uit te brengen, jubileumboek.

Foto’s naar ons uploaden kan middels de volgende link: klik hier