Nu ook rolstoel op de club

Voetbalpijntjes. In ieder team, en iedere leeftijdsklasse hebben we er mee te maken. Soms kan een troostend woord of een moederzoen hierbij wonderen verrichten. In het geval van een schaafwond is koud water, een ontsmettend middeltje en eventueel een pleister veelal voldoende. Echter, soms zijn er ernstigere gevallen. De meeste voorkomende voetballetsels zijn namelijk kneuzingen, verstuikingen en spierblessures.

Voor kwetsuren waarbij lopen niet meer mogelijk is hebben we nu, buiten een brancard, ook een rolstoel beschikbaar. We hopen hem uiteraard zo min mogelijk nodig te hebben, maar mocht het gebruik van de rolstoel noodzakelijk zijn, dan is deze vinden in het wedstrijdsecretariaat.

De rolstoel is aan MZC’11 gedoneerd door Stoffel en Ria Duinhouwer, waarvoor onze hartelijke dank.