Verzorgingstehuizen verrast met potrozen

Vrijdag 26 April hebben enkele leden een bezoek gebracht aan Zierikzeese verzorgingstehuizen om daar, namens MZC’11, de bewoners te verrassen met een mooie potroos. Reeds een aantal jaren wordt dit initiatief door MZC’11 genomen in het kader van maatschappelijk betrokkenheid met onze medemensen, die best wat extra kleur in het leven kunnen gebruiken.

Dat de actie zeer gewaardeerd wordt blijkt uit de volgende Facebook-post van Allevo Zorglocatie “Cornelia”

Vandaag kwam voetbalvereniging MZC’11 uit Zierikzee voor elke bewoner in Cornelia een potroos brengen. Wat een verrassing en wat hebben bewoners en voetballers genoten, dankjewel boys! #genieten #dankbaar #jongenoud #mooiecombi

Dames Blom, Goutier en Schot
Dames Kristelijn en de Vlieger
Dames Goutier en Schot
MZC’11- vrijwilliger Theo van Hekke bij de kweker van de potrozen